Hvad tilbyder vi?

Winewise sælger sine ydelser til både virksomheder, restauranter, vinbarer og private, der ønsker vine med det ægte, italienske udtryk.

Herunder kan du læse mere om vores ydelser. Finder du ikke det, du søger, er der en god chance for, at vi alligevel kan hjælpe dig. Kontakt os da for yderligere information.


Både dagens og morgendagens store navne i alle prislejer:

Winewise er ekspert i italiensk vin og tilbyder såvel de klassiske store navne som store vine fra de endnu ukendte områder, hvor overraskelserne oftest gemmer sig. Vores ekspertise er opbygget gennem utallige besøg på vinmesser og, ikke mindst, i de italienske vindistrikter. Den eneste måde, hvorpå den fulde forståelse for vinens inderste natur kan opnås, er netop ved at opleve den i sin daglige kontekst: Natur, klima, jordbund, befolkning, den mad, som vinen drikkes til - alt sammen er med til at definere vinens karaktertræk. Denne forståelse er også afgørende i for vores evne til at finde de vine, som først slår igennem internationalt om nogle år. Vores nysgerrighed bringer os ud i krogene af det store vinland, hvor der stadig laves vin efter de traditionelle principper og hvor internationaliseringen endnu ikke har fortrængt ægtheden.

Return to the list of our services

Vine til restauranter:

Vi har mange års erfaring med at sammensætte vin og mad og rådgiver gerne herom, ligesom vi gerne hjælper med at sammensætte et vinkort både med vore egne vine og med vine fra vore samarbejdspartnere, når det gælder vine fra Frankrig, Tyskland mfl.

 

Vi sætter os altid ind i restaurantens filosofi om mad, før vi anbefaler vinene - det er en nødvendighed for at kunne anbefale vine, som matcher maden. Tilsvarende finder vi det afgørende, at restaurantens personale sætter sig ind i filosofien bag vores vine, for at sikre, at de bliver serveret på en måde, som giver gæsten den optimale oplevelse. Derfor smager vi altid prøveflasker sammen med restauranten frem for blot at fremsende smageflasker, ligesom vi ofte holde små smagninger af de valgte vine for tjenere og køkkenpersonale for at sikre, at alle har det fornødne kendskab til vinene.

 

Return to the list of our services

Vine til private:

Vinen til dagligdag og fest findes i vort sortiment. Vi hjælper gerne med at finde den rette vin til konfirmationsmenuen, brylluppet eller sommerfesten. På samme måde, som når det gælder valget af vine til restauranters køkken, arbejder vi også sammen med kunden om at finde den helt rigtige vin i et givet prisleje til festmenuen. Naturligvis sørger vi for, at der leveres rigeligt med vin til festen og tager uåbnede flasker retur.

Når det gælder hverdagsvinen eller vinen til gæstemiddagen, er Winewise leveringsdygtig i alle prislejer - lige fra 40 til 400 kr er flaske. I alle tilfælde garanterer vi en oplevelse og fuld valuta for pengene. Vinene har i alle prislejer personlighed og er fremstillet med en omhu, som er langt fra dagens dominerende industrivine.

Return to the list of our services

Individuelt tilpassede gavekasser:

Vi sætter en ære i at sammensætte gavekasser, som passer perfekt til vore kunders forskellige behov - afhængig af lejlighed og modtager. Gaveæsker kan leveres både i standardudgaver og i individuelt tilpasset design, f.eks. med firmalogo påtrykt. Få et tilbud.

Gavekasser sammensættes typisk med et tema, som giver modtageren en oplevelse ud over det sædvanlige: Et antal flasker, som bringer ham rundt i et distrikts forskellige druesorter, Italiens store, klassiske vine eller måske på en tur rundt til de førende biodynamikere. Om ønsket lægger vi i hver kasse en beskrivelse af såvel temaet, som de enkelte vine, samt en hilsen fra giveren.

 

Return to the list of our services

Afholdelse af vinsmagninger:

Winebrokers afholder hvert år vinsmagninger for virksomheders vinklubber såvel som for mindre, private selskaber. Sammen finder vi et passende tema for en smagning af typisk 6-10 vine. Om ønsket kan vi også arrangere en let anretning til at supplere vinene - vi samarbejder med flere leverandører af italiensk mad.

Eksempler på temaer kunne være:

  • Biodynamisk Vin
  • Oversigt over Italiensk Vin
  • Modernisme kontra Traditionalisme
  • En tour-de-force i Toscana, Piemonte, Veneto, Friuli eller en anden af Italiens 20 regioner
  • Det ukendte Italien.

Return to the list of our services
Forside
Fokus på Simcic
Introduktion
Hvem er vi?
Ydelser
Prisliste
Aktuelle nyhedsbrev
Arrangementer
Kontakt os
Lombardietrejse
Gamle nyhedsbreve
Friuli/Slovenienrejse
e-mail me