Hvem er vi?

Winewise er et ungt, kompromisløst vinfirma med speciale i autentisk italiensk vin – vin, som har personlighed, er dyrket med entusiasme, og som derfor udfordrer ganen.

 

Vi importerer selv vore vine og sælger direkte til kunden uden fordyrende mellemled.

 

Vi importerer vine fra mindre, kvalitets-orienterede producenter, som vi selv har fundet, og som fremstiller typiske vine for druesort og område - som oftest i overensstemmelse med århundredgamle traditioner, i mange tilfælde tillige under anvendelse af biodynamiske metoder.

 

Vi sælger ikke blot vin: Vi ønsker at formidle en oplevelse af de druesorter, de mennesker, den jord og det klima, som har arbejdet sammen, ofte i årtier, for at frembringe lige netop den vin, som havner på vore kunders bord.  

Vin er en subtil syntese af de nævnte faktorer – at skabe balance og harmoni i slutproduktet er en kunst, som kun de mest dedikerede producenter mestrer. Et udvalg af disse findes i vort sortiment.

 

Den nødvendige, detaljerede viden opsamler vi gennem besøg på vingårdene, i kældrene og i markerne, hvorefter den er udgangspunkt for vores rådgivning.


   
Forside
Fokus på Simcic
Introduktion
Hvem er vi?
Ydelser
Prisliste
Aktuelle nyhedsbrev
Arrangementer
Kontakt os
Lombardietrejse
Gamle nyhedsbreve
Friuli/Slovenienrejse
e-mail me